Saturday, August 1, 2015

Konferenca Selefijeh 7-8-9 Gusht 2015 BirminghamKonferenca Selefijeh Birmingham 7-8-9 Gusht 2015

Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti.

Bismil’lah El-Hamdulil’laah ue salatu ue selamu ala ResulUllah
Emma ba'd
Es-Selamu Alejkum ue rahmetullahi ue barakatuh.

Në Xhaminë Selefijeh, në Wright Street, Birmingham Uk B10 OUG, me datë 7-8-9 Gusht 2015, mbahet Konferenca Selefijeh.

Jeni të mirëpritur të gjithë.

"Konferenca mbanë titullin: "Kjo Dituri është Fe, Kështu që Shikoni nga Kush e Merrni Fenë Tuaj"

"Një prej rasteve më të mira për të përfituar dobi dhe takuar me vëllezërit tuaj Selefi të Sunnetit"

"Edhe që fëmijët tanë të përfitojnë prej kësaj konference, sepse edhe ata kanë nevojë për t'i dëgjuar këto ligjërata të dobishme!"

"Në këto kohë sprovash dhe trazirash, ne kemi nevojë për këtë qartësi, që na  ndihmon për t'i mbajtur këmbët tona të shtrënguara fort në Islam dhe Sunnet sipas kuptimit të të parëve tanë të mirë EsselefusSalih"

Të pranishëm janë vëllezërit tanë të Nderuar - Talibul Ilm
Abu Hakeem Bilal Davis
Abu Khadeejah
Abu Iyaad Amjad Rafiq
Abu Mu'aadh Taqweem
Abu Idrees Muhammad
Abdulilah Lahmami
Uwais Taweel


Për më të rejat na ndiqni në twitter
 @SalafiMasjidCom @SalafiPubs


Insha-All-llaah, në një lajmërim të ardhshëm do lajmërojmë oraret e derseve.

Ushqimi dhe pijet freskuese janë të disponueshme në të gjithë lokalet dhe Hotelet për'rreth, promoto tani për gjithë familjen tuaj në: Hotels.com

Ues-selāmu 'aleikum ue rahmetullāhi ue barakātuhu.

Salafi Publications, Birmingham, England.

nr tel. 0121.773.0033

Ue sal-lAllahu Ala Nebijina Muhammed

Vëllai juaj Selefij
Abu Yusuf al-Albani (Arbrit Kraja)
A'Shkodera, Albania.
16 Shawwal 1436

BaarakAllahu Feek

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.