Tuesday, July 2, 2013

Jahja el-Haxhuri el-Haddaadi dhe pasuesit e tij Haxhuri Shqiptar

Es-Selamu alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu.
Ketu poshte jane disa artikuj qe pasuesit (Haxhuritë shpiptare) e Jahja el Haxhurit mund ti lexojne vete.

U them ketyre Haxhurive shqiptare qe e lexojne faqen time dhe qe me dergojne replika neper internet me nofka (jo emrat e tyre te vertete), une ju pyes ju: Perse fshiheni mbas nofkave? nese ju jeni te sinqerte ta pranoni ate qe ju pretendoni dhe kerkoni ta mbroni me kotesi qe Jahja el-Haxhuri eshte ne te verteten, atehere perse nuk i perdorni emrat tuaj te vertete kur me dergoni replika. Perse???

Shfaqeni vetvetet tuaja o Haxhuri  shqiptare, mos u fshehni mbas Nofkave, vetem njerezit e te keqes -Fitnes- fshihen mbas nofkave.

Hiding Behind (False) Names, Titles, Or Kunyahs That Hide The Identity Of A Person

Al-Muhaddith, the carrier of the banner of Jarh wa Ta’deel in our time, Ash-Shaykh Rabee, advised the Salafis in everyplace about a number of affairs that are extremely important to the Da’wah Salafiyyah, and those who ascribe to this most blessed manhaj. From the affairs that the Sheikh spoke about is the affair of evil of people posting on the internet, hiding under unknown screen names. He stated:
……by Allah no one hides his [real] name except a person of evil. Astaghfirullah! Astaghfirullah! Why are you hiding your [real] name?! If you have the truth with you then announce your name, if you have falsehood with you then fear Allah! Don’t speak! There is no reason to hide your [real] name, no reason whatsoever, this is something unknown with the Salaf…” Lexo më shumë... http://ebujusuf.blogspot.com/2013/02/keshille-per-ata-burra-dhe-gra-qe-e.html

Tashme asgje nuk eshte e fshehur ndaj Jahja el-Haxhuri el-Haddaadi, Allahu e Udhezofte ate dhe ju.

Tashme gabimet e tij dhe te pasuesve te tij ne (Akide dhe Menhexh) jane te qarta te refuzuara    haptazi prej Ulemave te Ahlus-Sunnah wal Jamaa'ah, 
sikurse el-Al-lame esh-Shejkh a Doktor Rabi bin Hadi el-Medkhali hafidhehullah,
 el-Al-lame esh-Shejkh a Doktor Salih El-Fauzan hafidhehullah, 
Al-lame Ubejd El-Xhabiri hafidhehullah, 
shejkh Muhammed bin Hadi hafidhehullah e shume te tjere, dhe se nuk eshte askush apo asnje prej tyre qe e perkrah apo e mbron Jahja el-Haxhurin ne gabimet e tij dhe te haxhurive te tij neper gjithe boten.

Shkroi: Arbrit Kraja (Ebu Jusuf)
Shkoder
Related Articles:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.