Sunday, August 4, 2013

Gruaja që falet përkrah burrit të saj - Shejkh Salih el-Feuzan hafidhahullaah


Pyetje:
Çfarë është Sunnet për një grua që falet me burrin e saj? A qëndron ajo përkrah tij apo pas tij?
Përgjigje:


Të dyja janë të njëjta; nuk ka ndonjë ndalesë nëse ajo qëndron përkrah tij dhe po ashtu nuk ka ndonjë ndalesë nëse ajo qëndron pas tij.

http://alfawzan.af.org.sa/node/14854

http://salaficentre.com/2013/08/wife-praying-next-to-her-husband-shaykh-saalih-al-fawzaan/


Përshtati: Arbrit Kraja (Abu Yusuf al-Albani)
London / 26 Ramadan 1434

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.