Sunday, August 4, 2013

Salafi Konference nga 16 deri 18 gusht


Salafi Konference: Shejkh el-Anxheri & Shejkh Ahmed: Gusht 16-18 2013
Konference ne Birmingham 16 deri18 gusht 2013 me:
Shejkh Muhammed el-Anxheri  (i pranishem)
Shejkh Ahmed Subei   (i pranishem)
Allaameh Rabi' ibn Haadi el-Med'hali  (telelink)
Allaameh Ubeid el-Xhabiri  (telelink)
Shejkh Abul-Abbaas Aadil Mansur  (telelink)
Shejkh Khaalid Abdur-Rahmaan  (telelink) 

Ju ftoj qe te prezantoni se eshte nje mundesi per te perfituar o vellezerit e mi Selefi Allahu ju ruajt.
Nje mundesi por jo premtim per vellezerit e mi selefi te shqiperise, qe nese kane ndonje pyetje mund te ma dergojne ne adresen time te emeilit Arbritkraja@hotmail.com
Pyetjet tuaja me perpara do te lexohen nga vella Ebu Hatixha - Ebu Hakim ose Abdulilah Lahmami  dhe do merren ne konsiderate ato pyetje qe Dijetaret nuk u jane pergjigjur me pare. 
Mundohuni Allahu ju ruajt qe pyetjet tuaja te jene sa me te qarta dhe te kuptueshme.
Allahu iu shperblefte per mirekuptimin.

Takohemi ne Birmingham In sha Allaah.

Vellai juaj Selefi: Arbrit Kraja (Ebu Jusuf)


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.