Saturday, August 31, 2013

Kujdes o thirres kujdes me Dauetin Selefi

Perkujtim dhe Edukim prej konferences ne Bermingam ne qendren Salafi Publications me Shejkh Muham-med El-Anxheri dhe Shejkh Ahmed es-Subei Allahu i ruajt.

"Mos e vendosni Dauetin nen kembet tuaja per tu ngritur lart, por vendosne ate mbi supet tuaja qe ju ta ngrini ate lart"

Kuptimi: Kujdes o thirres mos e perdor emrin dhe dauetin Selefi qe ti me ane te saj te ngjitesh lart qe te behesh i njohur nder njerez. Por vendose dauetin mbi supet tuaja qe ti ta ngresh dauetin dhe Selefizmin lart.
Allahu te Begatofte.

Arbrit Kraja

Birmingham Uk . Sheual 1434.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.