Tuesday, May 21, 2013

Salafi Conference

Selamu alejkum ue rahmetullah ue berekatuhu.

I lajmeroj gjithe vellezerit selefi te londres dhe te qyteteve tjera te UK se kete te diel qe vjen ne Qendren Selefije te Birminghamit (Salafi Publications) kemi konference insha-Allah.
Le te perfitojme gjithe se bashku prej miresive dhe dobive te fjaleve dhe keshillave te dijetareve tane Selefi Allahu I ruajt dhe I Meshirofte te gjithe.
E lus Allahun e Lartesuar, qe tua mundesoj qe te merrni pjese. Allaahu ju shperblefte me Xhennet Firdeus.

Vellai juaj Selefi Arbrit Kraja- Ebu jusuf
Londer

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.