Sunday, February 5, 2012

Ibnul Kajim (rahimehUllah) ka thënë: "Veprat pa sinqeritet ....Ibnul Kajim (rahimehUllah) ka thënë:

"Veprat pa sinqeritet janë si një udhëtar që mbart ujë të papastër në enën e tij.
Mbartja e tij (ujit) e rëndon atë dhe kjo nuk i sjell atij asnjë dobi ”


Përktheu: Arbrit Kraja (Ebu Jusuf)
Shkodër 2011

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.