Thursday, October 3, 2013

Sh Abdul Muhsin al-Abbad | A duhet Tezkije per me dhan Mesim dhe Da'uet?


Mos valle edhe kjo Fetva e Shejkh Abbadit HafidhehUllah, kërkon Sqarim ???
BaarakAllahu Feek.

Arbrit Kraja (Ebu Jusuf)
Shkodër

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.