Monday, June 17, 2013

Ebu Jusuf - Arbrit Kraja: A ka dallim midis xhem’ijateve dhe muessesateve ap...

Ebu Jusuf - Arbrit Kraja: A ka dallim midis xhem’ijateve dhe muessesateve ap...: A ka dallim midis xhem’ijateve dhe muessesateve apo janë njësoj? Pyet rreth  xhem’ijateve  (shoqërive, shoqatave, organizatave) ...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.