Saturday, June 1, 2013

Le ta njohin Selefite Shqiptare se kush eshte Musa Millington?

Muhammed Ibn Sirin rahimehullah ka thene:
''Me te vertete kjo dituri eshte Fe, keshtu qe shikoni se nga kush e merrni Fene tuaj''

Se shpejti in sha Allah, nje material i pergatitur enkas per  pershkrimin dhe pasqyrimin e Musa Millington tek Selefite shqiptare, se kush eshte dhe prej cil vit eshte ky (nje person i devijuar dhe nje fitnexhi i madh) ky pra Musa Millington?, Allahu e Udhezofte.


Arbrit Kraja (Ebu Jusuf)
Londer Uk.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.