Monday, November 26, 2012

Shejkh Uthejmin rahimehullah, duke mbajtur një quiz me të rinjtë.


Shejkh Muhammed ibn Salih el-Uthejmin rahimehullah, duke mbajtur një quiz me të rinjtë.


All-llahu i Mëshiroftë Dijetarët e Ehlus-Sunnetit të gjallit dhe ato të vdekurit.
--------------------------------------------------------------------
Humor of Shaykh Uthaymeen -rahimahullah-
---------------------------------------------------------------------

"Shaykh Uthaymeen & the boy"
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.