Sunday, October 14, 2012

Ebu Jusuf - Arbrit Kraja: "Derisa vdekja të na ndaj" . . . ! (Shpjegim i një...

Ebu Jusuf - Arbrit Kraja: "Derisa vdekja të na ndaj" . . . ! (Shpjegim i një...: "Derisa vdekja të na ndaj" . . . ! (Shpjegim i një Hadithi rreth Martesës) Burimi:  http://www.Sahab.net E gjithë lavdia i q...
Lexojini o vllezër, lexojini këto fjalë dhe këshilla të arta, para se ti ndani gratë tuaja, medito për gruan që po e ndan, sikur ajo të jetë Vajza ose Motra juaj. Mos e konsideroni si rrugë shpëtimi divorcin, e që ti lëni fëmitë tuaj të rriten pa praninë e Nënës ose të  Babës, bëj Sabër o vëlla dhe mendo se ndoshta kjo është sprova jote në këtë dunja.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.