Friday, August 3, 2012

Shejh Ibn Baz: Për qimet mes vetullave


Qimet mes vetullave

Shejh : Abdul-Aziz bin Abdillah bin Baz RahimehUllah
Pyetje:
A konsiderohen qimet mes vetullave tu përkasin vetullave? Ç’gjykim ka heqja e tyre?

Shejh Ibn Baz:
Në paraqitje duket se nuk u përkasin vetullave. Është një kufi mes tyre. Mirëpo nëse dikush i lë që të jetë në anën e sigurtë, atëherë kjo është edhe më mirë. Përndryshe, këto nuk u përkasin vetullave.


Përshtati dhe përktheu: Ebu Jusuf (Arbrit Kraja)
Shkodër 3 Gusht 2012.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.