Thursday, April 19, 2012

Benefit: Shaykh Saalih Al-Fawzaan clarifies his statement"The muslim brotherhood are from Ahlus-Sunnah"


click on the board to zoom in.

Gjykimi i Shejh Feuzan  mbi Ikhuanul-Muslimun

I gjithë Falënderimi i takon Allahut, salavatet dhe selami qofshin mbi Pejgamberin tonë Muhammed, familjen e tij dhe shokët e tij.

Pikëpamja ime në lidhje me Vllazërimin Musliman (Ikhuanul-Muslimum) është se ata janë partizanë ( Hizbijun) që lakmojnë arritjen e pushtetit;  dhe se ata nuk i japin rëndësi (shqetësim) thirrjes  për korrigjimin e besimit (Akides).

Dhe se ata nuk bëjnë dallim mes pasuesve të tyre, mes Suni (person në Sunet) dhe bid'ee (person në bidat).

Sa i përket fjalimit (të gjetur) në një audio incizim që ka dalur prej meje, atëherë ky është një (rrëshqitje) gabim i gjuhës, dhe nuk e ndryshon aspak qëndrimin tim ndaj tyre.

Shkruar nga Salih Ibn el-Feuzan El-Feuzan 


Translated in english by: Hasan Somali
          in Albanian by: Ebu jusuf

Source: http://www.albaidha.net/vb/showthread.php?t=38314

The Arabic Text

” الحمد لله رب العالمين والصلاة والسلام

على نبينا محمد وعلى آله وصحبه

رأيي في الإخوان المسلمين أنهم حزبيون يريدون التوصل إلى الحكم ولا يهتمون بالدعوة إلى تصحيح العقيدة ولا يفرقون في أتباعهم بين السني والبدعي .

 وما جاء في الكلام الشفهي المسجل عني فهو سبق لسان لا يغير من رأيي فيهم شيئا”.

كتبه

صالح بن فوزان الفوزان

26/5/1433هـ.


Përshtati dhe përktheu: Ebu Jusuf
Shkodër
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.