Thursday, July 19, 2012

Arabia Saudite sonte falë TeravitëSelamu alejkum ue rahmetullahi ue barakatuhu.
Sa për korrektesë lajmëroj se sonte:


Hëna është dalluar dhe kemi hyrë në muajin e bekuar të Ramazanit dhe dyert e Xhenetit janë hapur dhe portat e Xhehenemit janë mbyllur.

Arabia Saudite lajmëron se sonte është nata e parë e Ramazanit: 1 Ramadan është nesër 20,Korrik 2012, dhe sonte falë Teravitë insha-Allah .http://www.troid.ca/index.php/forum/10-what-s-new/1958-ramadaan-to-begin-fri-july-19th-2012


Lajmi na ka mbërritur nga vëllai ynë Ebu Khatixha UK dhe vëllezërit tanë nga Arabia Saudite


Ebu Jusuf (Arbrit Kraja)
Shkodër 19,Korrik 2012

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.