Sunday, January 13, 2013

Kur flasin Injorantët në Fitne-ato Shtohen Salih el-FeuzanEbu Jusuf - Arbrit Kraja: Kur flasin Injorantët në Fitne-ato Shtohen Shejkh...

Kur flasin injorantet per Fitne para Dijetareve te Medhenj Fitnet vetem do te shtohen.
Prandaj ti o njeri qe je i zellshem per te dale me flamur neper internet apo per tu krenuar per lajmet qe i sjell i pari, lexoji keto fjale te Arta se vlejne shume per ti mesuar dhe per ta peshuar veten me to, se kush je?

Ebu Jusuf - Arbrit Kraja: Kur flasin Injorantët në Fitne-ato Shtohen Shejkh...: Pyetje e paraqitur për Shejkh Salih el-Feuzan hafidhahUllah: All-llahu të...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.