Sunday, February 5, 2012

Allahu i ka nderuar Meshkujt me mjekrat e tyre


Shejh Abdur-Rahman 'Es-Sa'di (rahmetUllahi alejhi) ka thëne:
Allahu i ka nderuar Meshkujt me mjekrat e tyre


"Allahu i ka nderuar burrat me mjekrat e tyre, në të cilën bukuria dhe dinjiteti i tyre ekziston.

Mjerë ai që e rruan apo abuzon atë. Një njeri i tillë, sigurisht qe është i pabindur ndaj Zotit të tij haptazi "

(El-Fetawa es-Sa'dijah: 96-97)

Përshtati dhe përktheu: Ebu Jusuf

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.