Monday, February 6, 2012

Shejkh bin Baz rahimehUllah dhe shoferi i tijShejkh Abdul-Aziz bin Baz rahimehUllah,
 dhe shoferi i tij

Shoferi i Shejkh Bin Bazit Allahu e meshiroftë, Shahin, thotë se: "Ka pasur rreth tri raste kur unë isha me vonesë në marrjen e makinës për ta marrë  dhe dërguar Shejkhun për namazin e sabahut. Çdo herë ai do buzëqeshte dhe nuk e thoshte as edhe një fjalë të vetme për vonesën time, edhe pse ai qëndronte në këmbë aty duke me pritur tek makina përpara meje. Kjo ishte ajo, se si ai ishte me të gjithë punëtorët e tij, Allahu e mëshiroftë atë, ai kurrë nuk u ankonte për askënd "

Meuakif Mudi'ah, fq. 199.Përshtati dhe përktheu: Arbrit Kraja (Ebu Jusuf)
Shkodër Janar 2012

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.