Sunday, February 5, 2012

Me cilen dore te pijme duhan ?


Shejh Muhamed Nasir ud-Deen al-Albani rahmetUllahi alejhi është pyetur:

"A duhet të përdorim dorën tonë të djathtë apo të majtë kur pimë duhan"
Shejh Albani rahmetUllahi alejhi u përgjigj: "Me asnjërën prej tyre!"

(Silsilah al hudaa wan Noor # 351)

Përshtati dhe përktheu:Ebu Jusuf

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.