Monday, February 6, 2012

Vdekja e gruas shtatzënë?Vdekja e gruas shtatzënë?

Shejh Muhammed NasirUden el-Albani (rahmetUllahi alejhi)
Burimi:  Silsilat El-Huda ue-Nur
 /nr: 215 [fetaua nr: 16]Pyetje: 

Një grua shtatzënë ndërroj jetë me foshnjën brenda mitrës së saj, a lejohet ta hapin mitrën e saj për ta nxjerrë foshnjën?

Përgjigje: 
Ata duhet ta nxjerrin foshnjën për aq kohë sa është i gjallë. Por!, në qoftë se foshnja ka vdekur, atëherë ata nuk duhet ta nxjerrin atë.

Përshtati dhe përktheu: Ebu Jusuf (Arbrit Kraja)
Shkodër 2011

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.