Tuesday, March 27, 2012

Gruaja në Ahiret zgjedhë atë burrë që dëshiron


Shejh: Muhammed Ibn Salih el-Uthejmin (rahmetUllahi alejhi) thotë:

"Gruaja që ka pasur disa burra në këtë jetë (dunja), në Ahiret (është e drejta e saj) që të zgjedhë atë burrë që ajo dëshiron të jetë me të  (martohet)" 

(el-lika 'el-Maftuh 202)

Përshtati dhe përktheu: Ebu Jusuf / Arbrit Kraja
Shkodër Mars 2012

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.