Wednesday, March 28, 2012

Alkaida Muxhahidune në rrugën e Shejtanit.


Shejkh Allameh Abdul Muhsin ibn Hamad el-Abbad (Allahu e ruajte dhe ja zgjaste jeten)
Burimi: http://rapidshare.com/files/335307350/Shaykh_Abdulmuhsin_Abbaad_about_Al_Qaida.mp3.html 
Referenca: Darulhadith, SuediPyetje:
 Disa thonë se rrjeti organizata e Alkaides janë Muxhahidune, ndërsa të tjerë thonë se ata janë Khawarixh.

Shejh el-Abbad: Çfarë, çfarë?

Pyetësi: Disa thonë se organizata e Alkaides janë Muxhahidune, ndërsa të tjerë thonë se ata janë Khawarixh.

Çfarë mendoni ju?

Shejh el-Abbad: Po, ata janë Muxhahidune në rrugën e Shejtanit.


http://afatwa.com/al-qaidah-khawarij-or-mujahidun/
Pershtati: Ebu Jusuf el-Albani
Shkoder

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.